28. Scleranthus
<<<ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ        ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ            ΕΠΟΜΕΝΟ>>>   

Scleranthus

28. Scleranthus - Σκλήρανθος:
Αναποφασιστικότητα

Χαρακτηριστικά:
- Αμφιταλαντεύομαι.
- Δεν μπορώ να αποφασίσω.  Συνέχεια
  αλλάζω αποφάσεις.
- Συνέχεια ζυγίζω τις αποφάσεις μου.
- Χάνω ευκαιρίες γιατί δεν μπορώ να
  καταλήξω σε αποφάσεις.
- Δεν ξέρω αν θέλω το γάμο μου / τη σχέση
  μου.
- Δεν δίνω λύση σ’ αυτά που μ’ απασχολούν  
  Οι διαθέσεις μου αλλάζουν συνέχεια.
  Νοιώθω νευρική εξάντληση.
- Θέλω να αποφασίζω μόνος/η μου για τον εαυτό μου, αλλά
  νοιώθω ταραχή και ένταση, όταν πρέπει να αποφασίσω.
- Νοιώθω πολλή ανακούφιση όταν καταλήγω σε μια απόφαση.
- Είναι πολύ δύσκολο και εξουθενωτικό το να επιλέξω μεταξύ
  κάποιον εναλλακτικών λύσεων ή προτάσεων μέχρι να πάρω τη
  σωστή απόφαση, ακόμα και για τα πιο ασήμαντα πράγματα.

Αβεβαιότητα, αναποφασιστικότητα, διστακτικότητα, ανισορροπία
Για εκείνους που αδυνατούν να αποφασίσουν ανάμεσα σε δύο πράγματα, γιατί μία τους φαίνεται σωστό το ένα και μία το άλλο. Είναι γενικά ήσυχοι άνθρωποι, που αντιμετωπίζουν μόνοι τους τις δυσκολίες και δεν συνηθίζουν να μιλάνε στους άλλους γι' αυτές.

28. Scleranthus 2

SCLERANTHUS είναι το άνθος που επαναφέρει την ισορροπία. Χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι οι υπερβολικά μεγάλες ταλαντώσεις στα εξωτερικά ζητήματα και η ανικανότητα επιλογής μεταξύ δύο πραγμάτων. SCLERANTHUS βοηθάει εκείνους τους ανθρώπους που η συνεχής τους ανασφάλεια έχει εξασθενήσει την ικανότητά τους να αυτοσυγκεντρώνονται. 

28sclerant

Δεν μπορούν να αποφασίσουν για τίποτε και συχνά στις περιπτώσεις που χρειάζεται να αποφανθούν με ένα ναι ή ένα όχι, αφήνουν να τους ξεφύγουν σημαντικές ευκαιρίες. Αυτή η έλλειψη ισορροπίας μπορεί επίσης να συνοδεύεται κι από ναυτία ή ενοχλητικά συμπτώματα κατά την διάρκεια αεροπορικών ταξιδιών και τότε βοηθάει το SCLERANTHUS όταν λαμβάνεται πριν ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. 

28. Scleranthus 1

Η θετική έκφραση του SCLERANTHUS εκδηλώνεται στους ανθρώπους που μπορούν να αποφασίζουν γρήγορα και να ενεργούν ήρεμα και ισορροπημένα στηριζόμενοι στις δικές τους αποφάσεις.

Για τα παιδιά:
Το ίαμα SCLERANTHUS είναι χρήσιμο για οποιαδήποτε μορφή έλλει­ψης ισορροπίας - σε περιπτώσεις διλήμματος ή αναποφασιστικότητας, καθώς και ναυτίας κατά το ταξίδι, ίλιγγου και διακυμάνσεων της διάθεσης. Η προσωπικότητα SCLERANTHUS χαρακτηρίζεται από την έλλειψη αποφασιστικότητας, τη διστακτικότητα και την αβε­βαιότητα. Αυτά τα παιδιά δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις για το τι θέλουν να κάνουν ή πού θέλουν να πάνε, στριφογυρίζουν πά­ντα δύο ιδέες στο μυαλό τους ή χάνουν ευκαιρίες λόγω της ανικα­νότητάς τους ν' αποφασίσουν. Το ίαμα βοηθάει στη σταθεροποίηση αυτών των αμφιταλαντευόμενων σκέψεων, και στην θεμελίωση της ισορροπίας και της βεβαιότητας του νου.

Για τα κατοικίδια:
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: 
Για ζώα που δεν μπορούν να καταλήξουν σε μία συγκεκριμένη ρουτίνα κατά τη διάρκεια της ημέρας.  (τρώει /σταματά να τρώει, κοιμάται πολύ/δεν μπορεί να κοιμηθεί) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Εξισορροπεί τις διαθέσεις του κατοικίδιου και του δίνει αποφασιστικότητα.

<<<ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ        ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ        ΕΠΟΜΕΝΟ>>>   

images6
info@anthoiamata.gr © www.anthoiamata.gr 2013